Real Madrid otti tärkeän 2-1-vierasvoiton Alavésista lauantaina. Real nousi voiton myötä ainakin hetkellisesti sarjan kärkeen. Päävalmentaja Zinédine Zidane on hiljalleen tehnyt hyvää työtä joukkueensa kanssa.

Viikolla Real pelasi PSG:n kanssa 2-2-tasapelin Mestarien liigassa, mutta Realin esitys oli varsin vahva. Nyt Alavés kaatui varmasti La Ligassa. Samalla Real löi painettaa hallitsevan mestarin Barcelonan suuntaan, joka kohtaa sunnuntaina Atlético Madridin.

Zidanen mukaan töitä riittää yhä, mutta suunta on valmentajan mukaan oikea.

– Ei ole helppoa pelata täällä. Joukkue näytti tänään luonnetta. Kuukausi sitten meistä puhuttiin kaikenlaista. Nyt meidän täytyy pysyä rauhallisina. Kausi on pitkä, Zidane totesi.

Real Madridin keskikenttäpelaaja Isco pelasi Alavésia vastaan avauksessa, samoin kuin viikolla PSG:tä vastaan. Zidane kehui miehen otteita. Alkukaudesta loukkaantumisesta kärsinyt Isco pelasi Alavésia vastaan eniten tällä kaudella, kun hänet otettiin vaihtoon vasta 89. minuutilla.

– Isco pelasi uskomattoman hyvin. Ei hän koskaan kadonnut mihinkään. Hänellä on luonnetta, ja hän osaa tuoda sen esiin tärkeillä hetkillä, Zidane kehui.

– Minulla on 25 pelaajaa ja lasken kaikkien varaan. Pelejä on paljon, Zidane jatkoi.

Voitto oli tärkeä, sillä Barcelona ja Atlético Madrid kohtaavat toisensa sunnuntaina kello 22. Barcelona on sarjassa toisena ja Atlético neljäntenä.