Real Madrid päättää kautensa sunnuntaina. Betis vierailee sarjan päätöskierroksella Bernabéulla, eikä kummallakaan ole enää ottelussa panoksia.

Real Madrid on sarjassa varmasti kolmas ja Betis ei pääse mukaan europeleihin.

Zinédine Zidane ei suostunut kommentoimaan sen tarkemmin Keylor Navasin tai Gareth Balen tilanteita lehdistötilaisuudessaan.

Marcan mukaan Zidane on ilmoittanut niin Balelle kuin Navasillekin, että kaksikon on löydettävä kesän aikana itselleen uudet seurat.

– En ajattele, mitä Navasin kanssa tapahtuu ensi kaudella. Täällä puhutaan kaikesta paljon, te toimittajat kirjoitatte kaikesta koko ajan. Pitää paikkansa, että olen puhunut Keylorin kanssa, mutta en puhu siitä sen enempää. Sanoin selvästi aikoinaan sen, että ensi kaudella maalivahtitilanteemme on selkeä, Zidane viittasi kuluvan kauden maalivahtiongelmiin.

– En tiedä, onko Betis-ottelu Balen viimeinen Real Madridissa. En voi sanoa enempää. Kyseessä on kauden viimeinen ottelu ja ensi kautta varten näemme muutoksia, mutta en tiedä, miten käy. Se jää nähtäväksi.

Madridilaislehdet ovat kirjoittaneet viime aikoina siitä, miten Zidane haluaa poikansa Luca Zidanen Real Madridin edustusjoukkueen kakkosmaalivahdiksi. Zidane kertoi poistuvansa seurasta heti, jos ei saa päättää itse kokoonpanojaan.

– On selvää, että kyseessä on minun päätökseni. Kerron teille ensi kauden alussa, kuka pelaa ja kuka on kakkosmaalivahtimme. Minä olen valmentaja ja teen aina, mitä haluan. Lähtisin täältä, jos en saisi itse päättää kokoonpanojani.