Ranskalaiskanava RMC Sport 1 esittää tänään keskiviikkona dokumentin Zinédine Zidanesta, joka palasi Real Madridin päävalmentajaksi viime kuussa jätettyään pestin viime kauden jälkeen.

Zidanen jälkeen onneaan Madridissa kävivät kokeilemassa Julen Lopetegui ja Santiago Solari, mutta Los Blancos turvautui jälleen lopulta tuttuun ranskalaisvalmentajaan ja seuralegendaan.

AS on poiminut dokumentista etukäteen Cristiano Ronaldon ja Sergio Ramosin antamia kommentteja. Real Madridin historian paras maalintekijä, portugalilaishyökkääjä Ronaldo, 34, jätti seuran viime kesänä ja siirtyi Juventukseen. Espanjan maajoukkuetoppari Ramos, 33, toimii yhä valkopaitojen kapteenina.

Kaksikko puhui Zidanesta ylistävään sävyyn.

– Minusta Zidane tietää, miten joukkuetta valmennetaan fiksusti. Se ei ole helppo tilanne, koska kaikki pelaajat haluavat pelata paljon. Mutta hän tietää, miten toimia fiksulla tavalla ja miten saada kaikki pelaajat mukaan, kommentoi Ronaldo.

– Zidanen ura puhuu puolestaan. Hän tekee valmentajana samaa, mitä hän teki pelaajana. Hän löysi tavan siirtää peliuransa lahjakkuuden valmentajan rooliinsa, jossa hänen pitää johtaa pukukoppia. Hän tekee fantastista ja ainutlaatuista työtä, eivätkä tulokset ole sattumaa, sanoi Ramos.