Real Madrid ei tehnyt maanantaina päättyneessä siirtoikkunassa yhtään uutta hankintaa, ensimmäisen kerran 40 vuoteen. Lähtijöitä seurasta sen sijaan oli. Isommalla kohulla Realista poistuivat Gareth Bale ja James Rodríguez, mutta taustallakin tapahtui. Pienemmälle huomiolle jäi, että Luca Zidane, toiseksi vanhin valmentaja Zinédine Zidanen neljästä pojasta siirtyi maanantaina pysyvällä siirrolla Segundan Rayo Vallecanoon.

22-vuotiaan Luca Zidanen sopimus Real Madridin kanssa umpeutui viime kauden päättyessä, joten maalivahti siirtyi Rayoon korvauksetta. Hänen sopimuksensa kattaa kaksi kautta.

Zidane on Rayo Vallecanossa jo neljäs maalivahti, mutta hän tullee saamaan runsaasti vastuuta. Joukkueen kapteeni Alberto García toipuu vielä pitkään vaikeasta loukkaantumisestaan. Lisäksi listoilta löytyvät Makedonian maajoukkuevahti Stole Dimitrievski ja Espanjan alle 19-vuotiaiden maajoukkuetorjuja Miguel Morro.

– Rayo on suuri seura. Palan halusta aloittaa ja tähtään suuriin saavutuksiin. Olen hyvin iloinen ollessani täällä ja saadessani olla osa tätä joukkuetta. Toivon, että yllämme päämääriimme. Toivon kehittyväni, nauttivani siitä, mistä eniten pidän ja auttavani joukkuetta, Luca Zidane kommentoi siirtonsa jälkeen.

[readmore from=Zidane-Luca]

Luca Zidanelle sarjataso on tuttu, sillä hän pelasi jo viime kaudella lainalla Segundassa, Racing Santanderin joukkueessa. 33 ottelussa Zidane päästi 42 maalia. Koko siihenastisen uransa Marseillessa syntynyt Zidane oli pelannut Real Madridissa. Hän debytoi Real Madridin edustusjoukkueen maalilla kauden 2017-2018 päätöskierroksella, isänsä Zinédinen valmennuksessa.

Luca Zidanen ohella Rayo Vallecano hankki siirtotakarajalla myös laitapakki Iván Martosin, joka saapuu lainasopimuksella Almeríasta.

Lähde: AS