Espanjalaislehti Sport kertoo, että osa Barcelonan pelaajista on jo ollut yhteydessä katalonialaisseuran päävalmentajaehdokkaaseen Xavi Hernándeziin.

Tiedot Barcelonan johtoportaan ja seuraikonin välisistä neuvotteluista ovat luonnollisesti kantautuneet myös pelaajien tietoon, ja jotkut Xavin henkilökohtaisesti tuntevista pelaajista ovat vaihtaneet viestejä valmentajakandidaatin kanssa.

Sport mainitsee, että Xaviin yhteydessä olleita pelaajia voivat olla esimerkiksi Sergi Roberto, Jordi Alba, Sergio Busquets, Gerard Piqué ja Lionel Messi, joiden entinen pelikaveri Xavi on.

Pelaajien toiveet ja kannustavat viestit saattavat olla Xavin päätöksen kannalta tärkeässä asemassa. Lehti huomauttaa, että pelaajien viestit eivät välttämättä ole suostuttelua, vaan mahdollisesti puhdasta uteliaisuutta tutun ihmisen kuulumisia ja aikomuksia kohtaan.

Xavin odotetaan kertovan ratkaisustaan sunnuntain aikana, sillä Barcelona on toivonut seuralegendan tekevän päätöksensä ennen seuraavan viikon alkua. Tällä hetkellä Xavi valmentaa qatarilaista Al Saddia.