Georginio Wijnaldumin pitkään kestänyt siirtosaaga lähenee päätöstään.

Englantilaislehti The Sunday Timesin mukaan Wijnaldum on suostunut Barcelonan tarjoamaan esisopimukseen siirtyäkseen ensi kaudeksi Camp Noulle.

Wijnaldumin nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa umpeutuu kuluvan kauden jälkeen, joten Barcelonan ei tarvitse maksaa keskikenttämiehestä minkäänlaista siirtokorvausta.

Liverpool yritti saada Wijnaldumin jäämään tarjoamalle hänelle jatkosopimusta Anfieldilla. Hollannin maajoukkuemies on kuitenkin päättänyt ottaa uuden haasteen vastaan ja vaihtaa maisemaa.

Wijnaldumista on tulossa Joan Laportan toisen ajanjakson ensimmäinen pelaajahankinta katalonialaisseuran puheenjohtajana. 30-vuotiaan hankinta on myös vahva osoitus Barcelonan luotosta manageri Ronald Koemania kohtaan.

[readmore from=Barcelona]

Viime elokuussa seuran peräsimeen nimitetty Koeman olisi halunnut tuoda maajoukkueesta tutun Wijnaldumin jo kesän siirtoikkunassa Camp Noulle, mutta Barcelonan taloudellisten vaikeuksien vuoksi siirtoa ei saatu silloin aikaiseksi.

Wijnaldum on lukeutunut tällä kaudella Liverpoolin tärkeimpiin pelaajiin. Yhteensä 40 ottelua Jürgen Kloppin alaisuudessa pelannut keskikenttämies on tehnyt kolme maalia ja kantanut myös kapteeninnauhaa viime viikkojen ajan.

LUE MYÖS: