Barcelonan havittelema keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum päättää tällä viikolla, aikooko hän jatkaa uraansa Liverpoolissa, kertoo Sky Sports.

Wijnaldumin, 30, ja Liverpoolin sopimus päättyy ensi kesänä, mutta hän on pelannut tälläkin kaudella todella isossa roolissa Jürgen Kloppin miehistössä. Hollannin maajoukkuepelaaja on esiintynyt tämän kauden jokaisessa 15 sarjapelissä ja pelannut niistä kahta vaille kaikissa täydet minuutit.

Tammikuun siirtoikkuna aukeaa heti kuun ensimmäisenä päivänä, eli ensi perjantaina, josta lähtien Wijnaldum voi vapaasti neuvotella ulkomaisten seurojen kanssa esisopimuksesta.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman on Wijnaldumille tuttu Hollannin maajoukkueesta, jota Koeman luotsasi 2,5 vuoden ajan ennen siirtoaan Kataloniaan. Koeman olisi halunnut Wijnaldumin jo viime kesänä, mutta tuolloin kauppa jäi toteutumatta.

Sky Sportsin mukaan Wijnaldum pohtii vielä Liverpoolin tekemää uutta sopimustarjousta, mutta ilmoittaa vastauksensa seuralle muutaman päivän sisällä.