Barcelona tiedottaa vielä yhdestä pelaajakaupasta.

Moussa Wagué pelaa loppukauden lainalla Nizzassa. Siirtoon sisältyy osto-optio, jonka suuruus on kymmenen miljoonaa euroa + 500 000 euroa mahdollisia lisiä päälle.

Jos Nizza lunastaa pelaajan itselleen, Barcelonalla on 15 miljoonan euron suuruinen takaisinosto-optio kesäkuuhun 2021 asti.

Wagué siirtyi Barcelona B:hen KAS Eupenista viiden miljoonan euron kaupassa kesällä 2018. 21-vuotias oikea pakki nostettiin vuotta myöhemmin suunnitelman mukaisesti edustusjoukkueeseen.

Tällä kaudella hänen piti toimia Nélson Semedon tuuraajana, mutta todellisuudessa pelejä on kertynyt vain kolme. Mikäli Semedo ei ole pelannut, oikeana pakkina on operoinut Sergi Roberto.

[readmore from=Barcelona]

Siirron myötä Barcelonan edustusjoukkueen kokoonpanossa on nyt vain 21 pelaajaa. Heistäkin yksi on reserveissä koko kauden pelannut ja siellä lähtökohtaisesti edelleen jatkava Riqui Puig. Lukuun on myös laskettu mukaan lainalta palannut Arda Turan, jolle etsitään koko ajan uutta seuraa. Lisäksi Luis Suárez on toukokuun puoliväliin saakka sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Barcelona on tehnyt aktiivisesti kauppoja siirtoikkunan viimeisinä päivinä. Pelkästään takarajapäivänä seura tiedotti peräti neljästä eri kaupasta (Trincão, Matheus Fernandes, Abel Ruiz ja Wagué)