Vitolo nousi lauantai-iltana Atléticon sankariksi puskettuaan Valladolid-ottelun voittomaalin kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa.

Vitolon kausi on ollut vaikea. Espanjalainen on kärsinyt viime kausien tapaan loukkaantumisista, ja kunnossa ollessaan vastuu on jäänyt olemattomaksi.

Alkukaudella Vitolo viimeisteli sarjassa kaksi maalia, joiden ansiosta Atlético nappasi muutaman voiton, mutta sen jälkeen laitahyökkääjä on jäänyt muiden varjoon.

Vitolo vakuuttaa, että pienestä roolistaan huolimatta hän ei ole ajatellut poistuvansa seurasta.

– En tiedä, miksen olen avauskokoonpanon pelaaja. Teen parhaani mukaan töitä. Kaikki haluamme pelata. Luonnollisesti olet pettynyt, kun jäät penkille, mutta tästä tilanteesta on noustava ja ainoa tapa siihen on työskennellä tunnollisesti ja antaa kaikkensa harjoituksissa. Ehkä minun olisi annettava enemmän harjoituksissa, Vitolo totesi ottelun jälkeen.

– Siten voisin voittaa Diego Simeonen luottamuksen. Olen hyvin onnellinen Madridissa, kuten perheenikin. En ajattele muuta kuin Atléticossa pelaamista sopimukseni loppuun saakka. Minun on päästävä pelaamaan ja yritän voittaa avauksen paikan ja osoittaa valmentajalle voivani pelata.