Real Madridin brasilialaispuolustaja Marcelo on ottanut nuoren maanmiehensä, laitahyökkääjä Viníciusin, siipiensä suojaan. Marcelo, 31, on edustanut Madridia jo vuodesta 2007 lähtien, kun taas Vinícius, 19, liittyi Los Blancosiin toissa vuonna.

Vinícius kertoi Instagramin livelähetyksessä, miten Marcelo on auttanut häntä pääsemään alkuun Madridissa. Konkaripakilla oli oma keinonsa motivoida Viníciusta maaliskuun alussa pelattuun El Clásicoon, jossa Real Madrid voitti Barcelonan 2-0. Vinícius vastasi kotijoukkueen avausosumasta 71. minuutilla, minkä hän kertoi suosikkimaalikseen Madridin paidassa.

– Olet muuten minulle hampurilaisen velkaa. Lupasit minulle sellaisen, jos teen maalin Clásicossa, sanoi Vinícius Marcelolle livelähetyksessä.

Nuori hyökkääjälupaus arvostaa sitä, mitä Marcelo on tehnyt hänen eteensä Espanjassa.

– Olen todella kiitollinen sinulle. Puhut minulle kentällä paljon. Ohjaat, mihin minun pitää liikkua ja milloin hyökätä. Minä kehityn paljon, ja sitä aina haluankin.

Vinícius sai maistiaisen jalkapallotähteydestä ja sen tuomista haittapuolista jo Brasiliassa Flamengoa edustaessaan, mutta Madridissa hän on oppinut käsittelemään sitä puolta lajista vielä paremmin.

– En lue enää lehtiä, ne saavat pään sekaisin. He opettivat sen minulle Flamengossa. Siitä lähtien meillä oli psykologi tukenamme.

– Ja minä opetin sen sinulle myös, kun tulit tänne, lisäsi Marcelo.

– Yhtenä päivänä olet [lehdistön mielestä] maailman huonoin pelaaja ja seuraavana päivänä paras.