Vinícius on tullut kovalla ryminällä sisään espanjalaiseen jalkapalloon kuluvan kauden aikana.

Syyskaudella brasilialaislupaus jäi olemattomaan rooliin Julen Lopeteguin alaisuudessa, mutta Santiago Solarin luotsaamana Vinícius on todistanut kykenevänsä pelaamaan La Ligassa suuressakin roolissa vain 18-vuotiaana.

Vinícius on kuitenkin taistellut viimeiset kuukaudet maalinteko-ongelmien kanssa. Maalipaikkoja tulee kovalla tahdilla, mutta viimeistely-yritykset eivät löydä tietään maaliin.

Urallaan muun muassa Sevillaa, Manchester Cityä ja Valenciaa edustanut Álvaro Negredo antoi Marcan haastattelussa neuvoja Real Madridin vikkelälle laitapelaajalle.

– Vinícius on hyvin vertikaalinen pelaaja, mutta hän epäonnistuu maalipaikoissaan ja sitä ei hyväksytty ennen Real Madridissa, seuran kasvatti totesi.

– Maalintekotaito kehittyy, kun sitä harjoittelee. Ei ainoastaan laukomista, vaan myös päätöksentekokykyä ja pään kestämistä. Ne taidot saattavat olla hänellä tällä hetkellä hakusessa, mutta ei se tee hänestä huonoa pelaajaa. Uskon hänen parantavan hiljalleen päätöksentekokykyään, koska hän on vielä niin nuori.