Real Madridin huippulupauksen käytökselle rajua kritiikkiä: ”Hänellä on vielä paljon opittavaa”

© Kuva: Getty Images

18-vuotias suurlupaus Vinicius Júnior on saanut koko ajan enemmän ja enemmän jalansijaa Real Madridin hyökkäyksessä. Sunnuntaina taitava brasilialainen pelasi jo kahdeksannen La Liga -ottelunsa, ja toisen perättäisen 90-minuuttisen. Sarjassa maalitili on vielä avaamatta, mutta kolmessa cup-ottelussa Vinicius on kirjauttanut kaksi maalia ja antanut neljä maalisyöttöä.

Sunnuntaisen vastustajan Real Betisin paljon nähneeseen Espanjan maajoukkuetoppariin Marc Bartraan Vinicius ei kuitenkaan tehnyt vaikutusta – ainakaan positiivista sellaista. Kaksikko otti ottelussa useaan otteeseen yhteen, eikä nuoren brassitähden käytös Bartraa miellyttänyt.

– Vinicius vietti enemmän aikaa maassa kuin jaloillaan. Kehotin häntä olemaan heittäytymättä maahan ja hän kutsui minua huoranpeni… tai no, hän muisteli äitiäni kolmeen eri otteeseen, Bartra kertoi AS:lle.

– Hänellä on vielä paljon opittavaa. Minusta tuo ei ole sopivaa käytöstä Real Madridin pelaajalle.

Viniciusten solvausten lisäksi Barcelona-taustaista Bartraa sapetti loppuhetkien tappio.

– Real Madrid prässäsi avausjaksolla korkealta, mutta emme luopuneet pelitavastamme. Minusta me olimme parempia, ja pidimme paljon palloa, Bartra totesi.

– Pisteet karkasivat meiltä, mutta peli jätti hyvän tunteen ja antaa meille itseluottamusta tulevaisuutta varten.

Raportin ottelusta voi lukea täältä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää