Vahvistus: Real Madridin huippulupausta ei päästetty U20-kisoihin – pelaaja olisi halunnut mennä

© Kuva: Getty Images

Real Madridin Viníciusta ei nähdä U20-ikäluokan Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa.

Brasilian U20-joukkueen valmentaja Carlos Amadeu julkisti 23 pelaajan ryhmän, joka lähtee tammi-helmikuussa Chileen taistelemaan mestaruudesta.

Ryhmän kovin nimi olisi eittämättä ollut Vinícius, mutta Real Madrid ei antanut huippulupaukselle lupaa lähteä. AS kertoo, että hyökkääjä olisi halunnut lähteä turnaukseen. Realilla ei ollut velvollisuutta päästää Viníciusta turnaukseen, sillä se ei kuulu FIFA:n viralliseen turnauskalenteriin.

Vinícius olisi kenties päästetty lähtemään, mikäli Realilla kulkisi tällä hetkellä paremmin. Joukkue on kuitenkin Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen kärvistellyt maalinteko-ongelman kanssa. Realin paras maalintekijä tämän kauden La Ligassa on ollut Karim Benzema, joka on iskenyt viisi osumaa. Mestarien liigassa Gareth Bale ja Benzema jakavat Realin maalipörssin kärkisijan kolmella osumalla.

Siinä missä Viníciusta ei U20-kisoissa nähdä, toinen (joskin tuleva) Real Madridin huippulupaus kisoissa nähdään. Brasilian kirkkaimpana tähtenä nimittäin tuikkii nyt Rodrygo, joka siirtyy Madridiin ensi kesänä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää