Barcelona jäi lauantaina maalittomaan tasapeliin sarjajumbo Huescan vieraana. Arturo Vidalin mielestä etenkin ensi viikon Manchester United -ottelu vaikutti vahvasti pelaajien suoritukseen.

Ernesto Valverde jätti useita joukkueen avainpelaajia pois kokoonpanosta, kun esimerkiksi Lionel Messi, Sergio Busquets ja Ivan Rakitic jäivät kaikki valmistautumaan tiistain Mestarien liiga -kamppailua varten. Barça lähti otteluun myös uudella ryhmityksellä.

– Ajattelimme kaikki vain Manchester Unitedia, sekä he jotka olivat täällä että he jotka jäivät kotiin, Vidal kertoi beIN Sportsille.

– Meillä oli hyvin erilainen joukkue. Peluutimme heitä jotka ovat pelanneet vähemmän, ja he suoriutuivat hyvin. Kyseessä oli reilu tasapeli kummallekin joukkueelle.

– Paljon asioita tapahtui koska pelasimme uudella systeemillä, kolmen miehen puolustuslinjalla. Kenttä oli kuiva, eikä pallo oikein kulkenut, ja syitä oli myös muita, mutta me emme hävinneet ja se oli kaikista tärkeintä.

Barcelona isännöi Manchester Unitedia Camp Noulla ensi tiistaina. Katalonialaisseura voitti ensimmäisen osaottelun vieraissa 1-0-lukemin.