Livestream: Barcelonan Copa del Rey -matsit ilmaiseki

Copa del Rey: FC Barcelona – Levante | Katso matsi ilmaiseksi

FC Barcelona pelaa torstai-iltana Copa del Reyssä. Neljännesvälierässä kotikentällä vastaan asettuu Levante.

Katalonialaisseura ei voi lähteä puhallellen otteluun, sillä Levante voitti 1. osan kotonaan lukemin 2-1. Nyt Camp Noulla Barcelonan on siis pakko voittaa tai matka kilpailussa katkeaa jo tähän vaiheeseen.

Ernesto Valverden miehistön on varmasti pakko iskeä ykköstykit kentälle. Näin FC Barcelona lähtee selvänä ennakkosuosikkina otteluun. Toisaalta iskukuntoa heikentävät poissalot. Ainakin Thomas Vermaelen, Samuel Umtiti, Sergi Samper ja Rafinha huilaavat tämän pelin.

Vierasjoukkue Levante lähtee otteluun sen sijaan käytännössä parhaillaan, sillä sivussa on ainoastaan pitkän aikaa sivussa ollut Armando Sadiku.

Levanten vierasvoitto viikko sitten oli valtaisa yllätys. Kun joukkueet kohtasivat La Ligassa joulukuun puolivälissä, haki katalonialaisjätti vakuuttavan 5-0-voiton. Lähtökohdat peliin ovat sellaiset, että FC Barcelona hakee tästä ottelusta tarvittavan voiton.

Peliyhtiö Unibet näyttää ottelun suorana lähetyksenä Unibet TV:n kautta asiakkailleen. Jos olet uusi asiakas, pääset lisäksi lyömään otteluun riskittömän vedon aina 100€ asti.

Katso matsi ilmaiseksi:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Siirry Unibet TV:n pariin ja valitse ottelu FC Barcelona – Levante.

Pääset katsomaan Unibet TV:n kautta myös muut Copa del Reyn ottelut!

Copa del Rey 17.1.

Klo 20.30 Real Sociedad -Betis
Klo 21.30 Espanyol – Villarreal
Klo 22.30 FC Barcelona – Levante