Espanjalaismedia El Chiringuiton juontaja Josep Pedrerol paljasti viime viikolla Ranskan jalkapalloliiton haluavan Zinédine Zidanen A-maajoukkueensa päävalmentajaksi kesän EM-lopputurnauksen jälkeen.

Lue uutinen täältä.

Real Madridin ja Ranskan A-maajoukkueen puolustaja Raphaël Varane käväisi Europe 1:n haastattelussa maanantaina.

Varanelta kysyttiin mielipidettä Zidanen mahdolliseen pestiin Ranskan A-maajoukkueen päävalmentajana.

– Se on mahdollista. Jokainen ranskalaisvalmentaja tavoittelee A-maajoukkueen päävalmentajan pestiä. On luonnollista, että Zidanea pidetään mahdollisena uutena maajoukkueluotsina, mutta aihe ei ole ajankohtainen tällä hetkellä. Nykyinen valmentajamme Didier Deschamps tekee hienoa työtä ja keskitymme seuraaviin tavoitteisiimme, eli MM-kisoihin pääsemiseen ja EM-lopputurnaukseen.

Varanen maajoukkuetoveri Kylian Mbappé on ollut jo pitkään siirtohuhujen kohteena. Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Real Madrid on tiettävästi nuorukaisen kintereillä.

– Hän on edelleen nuori pelaaja, mutta siitä huolimatta hän on kehittynyt valtavasti ja kehittyy vieläkin. Mbappé on jatkuvasti entistä kokonaisvaltaisempi pelaaja. Hän on huippumaalintekijä ja kuuluu maailman parhaiden pelaajien joukkoon. Haluan pelata parhaiden kanssa ja Mbappé kuuluu parhaisiin.