Sen jälkeen, kun Cristiano Ronaldo siirtyi viime kesänä Real Madridista Juventukseen, on torinolaisjättiin huhuttu tasaisin väliajoin portugalilaisen entisiä seuratovereita. Vahvimmat ja sitkeimmät huhut vievät Juventukseen laitapuolustaja Marceloa, mutta onpa huhuissa mainittu myös muun muassa Bayern Münchenissä lainalla pelaava James Rodríguez ja jopa itsensä Sergio Ramos. Ramos-huhut tosin nostivat päätään Mestarien liigasta putoamista seuranneen kinastelun jälkeen ja hiljenivät välittömästi, kun Zinedine Zidane valittiin Realin uudeksi luotsiksi.

Tuorein Juventukseen yhdistetty Realin pelaaja on ranskalaistoppari Raphaël Varane. Varanea huhuilee Torinoon Sport Mediaset.

Ranskalaislehti L’Équipe nosti pari viikkoa sitten esille mahdollisuuden, että Varane saattaisi haluta lähteä Madridista, eikä pelaaja ole suoranaisesti väitettä kiistänyt. Huhumyllyyn viskattiin saman tien nimet Manchester United, PSG ja Bayern München, mutta tiettävästi nyt myös Juventus haluaa 191-senttisen Varanen.

[readmore from=Varane-Raphael]

Varane solmi Realin kanssa jatkosopimuksen viime vuonna. Kontrahti ulottuu kesään 2021 ja siinä on massiivinen 500 miljoonan euron ulosostohinta. Tuota summaa ei yksikään seura miehestä maksa, mutta jos Varane ilmoittaa selkeästi toiveensa lähteä Madridista, on Florentino Pérezin adjutantteineen pakko istua neuvottelupöytään.

Real Madrid hankki Varanen ranskalaisesta Lensistä 10 miljoonalla eurolla kesällä 2011. Vaikka topparilla on ikää vasta 25 vuotta, pelaa hän Real Madridin edustusjoukkueessa jo kahdeksatta kauttaan. Rooli on ollut viime vuosina erittäin suuri niin Real Madridissa kuin Ranskan maajoukkueessakin. Viime kesän maailmanmestari on pelannut urallaan A-maaotteluita jo 55.

Lähde: AS