Real Madridin uskottiin heinä-elokuussa olevan jo erittäin lähellä hollantilaisen Donny van de Beekin hankintaa. Jo elokuun alussa Van de Beek vahvisti neuvottelut, ja välillä mediassa siirtoa pidettiin käytännössä taputeltuna.

Koskaan siirto ei kuitenkaan konkretisoitunut, ja Van de Beek jatkaa tälläkin kaudella Ajaxissa. AS:n mukaan Real Madrid ei kuitenkaan ole tilanteesta lainkaan pahoillaan, ja aikoo viedä siirron maaliin tulevana kesänä 2020. Real on informoinut 22-vuotiasta keskikenttäpelaajaa asiasta.

Real Madridin leirissä ajatellaan, ettei nuorelle pelaajalle tee lainkaan pahaa viettää vielä yksi kausi Ajaxissa. Hollannissa minuutteja tulee mielin määrin, ja Mestarien liigan myötä myös runsaasti kokemusta kovista peleistä.

[readmore from=Van-De-Beek-Donny]

Real Madridin ykköstavoite keskikentälle oli Manchester Unitedin Paul Pogba. Ranskalainen oli myös Zinedine Zidanen toivepelaaja, ja siksi Van de Beekin eteen ei lähdetty ”all in” -asenteella. Zidane halusi seurata loppuun asti, kuinka Pogba-saaga päättyy. Valmentaja sai asiassa viimeisen sanan, ja niinpä lopulta Van de Beekin siirto pantiin jäihin. Tästä kerrottiin AS:n mukaan hollantilaiselle 10. tai 11. elokuuta.

Van de Beek on aloittanut Eredivisie-kauden vahvasti tehtyään kaksi maalia ja annettuaan kolme maalisyöttöä kolmessa ottelussa.