Barcelona hakee illalla revanssia – ”Se on ainoa tappiomme kotona”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan päävalmentajan Ernesto Valverden mukaan hänen ryhmällään ei ole varaa samoihin virheisiin, joita se teki viime kerralla Real Betisiä vastaan.

Betis voitti Barcelonan marraskuussa Camp Noulla 4-3. Se on yhä katalonialaisten ainoa kotitappio tämän kauden La Ligassa.

Tänään sunnuntaina joukkueet kohtaavat Sevillassa Benito Villamarínilla. Ottelu alkaa kello 21.45, ja sen näyttää C More.

– Me tiedämme, millainen joukkue Betis on, mitä he laittavat meidät tekemään ja mitä he estävät meitä tekemästä, kommentoi Valverde FourFourTwon mukaan.

– Kärsimme paljon ensimmäisessä (keskinäisessä) ottelussa tällä kaudella. Se on ainoa tappiomme kotona.

– Tämä on tärkeä peli meille ja vaikea reissu. Meillä on vastassa joukkue, jonka tiedämme olevan aina motivoitunut, kun se pelaa meitä vastaan.

– Olen varma, että Betis pelaa samantyyppisesti kuin viime kerralla. He yrittävät ottaa ottelun haltuun.

Marraskuinen kohtaaminen päätti Betisin 14 ottelua kestäneen voitottoman putken Barcelonaa vastaan La Ligassa. Ennen tuota iltaa Betis oli viimeksi kaatanut Barcelonan maaliskuussa 2008.

Betisin päävalmentaja Quique Setien uskoo, että hänen ryhmänsä on jälleen kykeneväinen yllätykseen.

– Barcelona on lähes erehtymätön, mutta totuus on, että ei täysin. Me näimme sen (marraskuussa) ja muissa peleissä, joissa he eivät ole voittaneet.

– Heillä on todella hyviä jalkapalloilijoita, mutta me olemme varmoja, että me voimme tehdä tästä hyvän pelin ja hankaloittaa heidän pelaamistaan.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää