Barcelona-manageri Ernesto Valverde ei usko seuran hankkivan enää uusia pelaajia tammikuun siirtoikkunan aikana.

Barça on vahvistanut joukkuettaan kahdella lainahankinnalla. Jeison Murillo siirtyi Valenciasta Camp Noulle loppukauden mittaisella lainasopimuksella, kuten myös Sassulosta hankittu Kevin-Prince Boateng.

Valverde kuitenkin uskoo muutaman pelaajan olevan vielä lähdössä.

– Olemme tyytyväisiä joukkueeseemme, mutta vähemmille minuuteille jäävien pelaajien lähteminen on aina mahdollista, kertoi Valverde tiistain lehdistötilaisuudessa.

– Nuo pelaajat voivat joko jäädä tänne ja me olisimme siihen tyytyväisiä, tai he voivat lähteä etsimään uusia haasteita, ja me katsomme heidän tilanteet parhaamme mukaan.

Vain 17 minuuttia tällä kaudella pelannutta Denis Suárezia ollaan etenkin viety jo pidemmän aikaa entisen Sevilla-manageri Unai Emeryn alaisuuteen Arsenaliin.

Valverde kuitenkin kertoo Boatengin olleen korvaaja Sevillaan siirtyneelle Munirille, ei Suárezille.

– En usko että tulemme näkemään enempää pelaajahankintoja. Huhut pitävät paikkansa – on mahdollista että Denis lähtee, mutta en ole varma mitä tulee tapahtumaan. Hankimme Boatengin koska Munir lähti.

– Teemme töitä jatkuvasti ja luvassa on paljon suunnittelua, missä olen mukana, mutta me tulemme katsomaan kuinka siirtoikkuna edistyy.