Marcan saamien tietojen mukaan Valencian pelaajat ovat asettaneet tavoitteekseen sarjapaikan säilyttämisen alkaneella kaudella.

Lehti paljasti keskustelleensa nimettömäksi jääneen edustusjoukkueen pelaajan kanssa, joka totesi, että seuran on mahdotonta menestyä nykyisessä tilanteessaan.

Valencia kärsii merkittävistä taloudellisista ongelmista. Seura myi kesän siirtoikkunassa useita avainpelaajiaan, eikä korvannut heitä mitenkään.

Päävalmentaja Javi Gracia haluaisi erota pestistään, mutta seura vaati Graciaa maksamaan sopimusrikkomuksesta kolme miljoonaa euroa, johon luotsi ei suostunut. Gracia jatkaa siten Valencian peräsimessä ainakin toistaiseksi.

Seura lupasi Gracialle hankintoja, mutta Valencia ei hankkinut ainuttakaan pelaajaa kaksi viikkoa sitten päättyneen siirtoikkunan aikana.

Lehden mukaan Valencian pelaajat ovat tiedostaneet, miten merkittävästi joukkueen taso on pudonnut. Pelaajat tietävät alkavan kauden olevan monella tapaa hyvin haastava, eikä sarjapaikan säilyttäminen ole yksinkertaista.