Valenciasta lähti viikonlopun sarjakierroksen jälkeen sekä päävalmentaja Albert Celades että jalkapallojohtaja César Sánchez. Ensinmainittu irtisanottuna ja toinen itse eronneena, koska seurajohto ei vaivautunut informoimaan häntä asiasta ennen potkuja.

Uudeksi tilapäisvalmentajaksi nostettiin jo kuudennen kerran seuran historiassa Voro González. Voro on pelastanut Valencian pinteestä jo muutaman kerran, mutta keskiviikkona pesti alkoi tappiollisesti.

Valencia oli pelannut La Ligassa peräti 17 kotiottelua putkeen ilman tappiota, mutta nyt Athletic Bilbao haki vierasvoiton maalein 2-0. Molemmat maalit olivat komeita, ja niistä vastasi ensi viikolla 34 vuotta täyttävä konkarihyökkääjä Raúl García. García on pelannut La Ligaa jo 16 kaudella, ja hän teki nyt oman yhden kauden maaliennätyksensä 13 maalia.

OptaJose

@OptaJose
95 - Raúl García has scored 95 goals in LaLiga (Athletic Club, Atlético de Madrid and Osasuna), 13 in 2019-20, his best scoring record in a single top-flight season. Essential.

Tappio oli Valencialle vasta koko kauden ensimmäinen sen kotikentällä. Athletic Bilbao haki puolestaan Mestallalta vasta kolmannen voittonsa viimeisiltä 33 vierailultaan. Valencia on pelannut nyt kolme ottelua peräkkäin tekemättä maaliakaan.

Valencian haaveet ensi kauden europeleistä ovat hiljalleen hiipumassa, sillä se on nyt viisi pistettä perässä kuudentena olevaa Villarrealia, ja Villarrealilla on tässä vaiheessa ottelu vähemmän pelaamatta. Se pelaa sen vielä keskiviikkoiltana Real Betisiä vastaan. Athletic kiilasi nyt sarjataulukossa Valencian edelle, kaksi pistettä enemmän keränneenä.