Jokainen seurajoukkuevalmentaja haluaisi varmasti mieluiten pitää maajoukkuetauoilla joukkueilleen kunnon harjoituksia. Valencian valmentaja Albert Celadesilla on tämän haaveen toteuttamisessa kuitenkin omat haasteensa. Celadesilla kun on tällä hetkellä käytettävissään vain kahdeksan pelaajaa.

Kaikkiaan kuusi Valencian pelaajaa on tällä hetkellä eri maajoukkueiden mukana. Lisäksi sairastuvalla on peräti yhdeksän Valencian miestä.

Valencialla oli jo entuudestaan runsaasti loukkaantumisia, mutta lauantain Granada-ottelu lisäsi sairaslistalle Rodrigon ja Geoffrey Kondogbian nimet. Kumpikaan ei näin ollen ole maajoukkueidensa käytettävissä. Kaksikon vammojen laatua tutkitaan maanantaina tarkemmin.

[readmore from=Valencia]

Lepakoiden treenivahvuudessa ovat tällä viikolla vain Jaume Doménech, Eliaquim Mangala, Jaume Costa, Gabriel Paulista, Ezequiel Garay, Dani Parejo, Kevin Gameiro ja Manu Vallejo. Koska käytössä on vain yksi maalivahti ja seitsemän kenttäpelaajaa, saa Celades turvautua viikon treeneissä lukuisiin seuran akatemiapelaajiin.

Hyvä uutinen Valencian kannalta on se, että se on voittanut kolme ottelua peräkkäin. Viimeksi näin kävi toukokuussa.

Lähde: AS