Valencialaismedioiden mukaan Valencian urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany ilmoittaa lehdistötilaisuudessa maanantaina eroavansa roolistaan.

Valencian omistaja Peter Lim haluaa Alemanyn ulos seurasta. Suorastaan loistavaa työtä seurassa tehnyt Alemany ei ole saanut jatkosopimustarjousta, vaikka hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy vuoden kuluttua.

Lim tarjosi Alemanylle mahdollisuutta poistua itse seurasta. Kaksikon välit ovat olemattomat. Lim ja Alemany neuvottelevat vielä maanantaina, mutta medioiden mukaan osapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen asioista, sillä erimielisyydet ovat liian suuret.

Valencian päävalmentaja Marcelino on ilmoittanut poistuvansa samalla ovenavauksella seurasta, jos Alemany poistuu. Alemany olisi mielellään jatkanut seurassa, mutta Lim haluaa pidetyn urheilutoimenjohtajan ulos.

Lim oli valmis antamaan talvella potkut Marcelinolle, mutta Alemany sai Limin muuttamaan mielipidettä viime hetkellä. Marcelinolle kyseessä on ennemminkin kunniakysymys, minkä vuoksi hän haluaa poistua seurasta, jos Alemanylle näytetään ovea. Alemany on pyytänyt Marcelinoa jäämään Valencian päävalmentajaksi.

Marcelino on valmentanut Valenciaa kahden kauden ajan ja on vienyt seuran kummallakin kaudella Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Viime kaudella Valencia eteni Eurooppa-liigan välieriin ja Copan mestaruuteen.

Alemany on sen sijaan melkein kolminkertaistanut Valencian pelaajabudjetin kahdessa ja puolessa vuodessa.