Valencia voitti Villarrealin torstaina 2-0 Eurooppa-liigassa ja eteni kilpailun välieriin yhteismaalein 5-1. Ottelu pelattiin Mestallalla.

UEFA Europa League

@EuropaLeague
🦇 Captain Parejo & Soler are partnered in centre midfield

💛 Trigueros returns to the Villarreal side following an injury

#UEL

Valencia laittoi otteluparin viimeistään pakettiin jo 13. minuutilla. Gonçalo Guedes sysäsi Carlos Baccan irti pallosta ja antoi nappikeskityksen Toni Latolle, joka jatkoi pallon suoraan ilmasta sisään. 1-0. (4-1).

Kevin Gameiro oli tuplata kotijoukkueen maalimäärän vain hetkeä myöhemmin. Hänen chippinsä meni maalivahdin yli, mutta myös maalin ohi.

Villarrealillakin oli ensimmäisellä puoliajalla paikkansa. Tauolle mentäessä maalintekoyritykset olivat tasan 7-7.

Toista jaksoa ehdittiin kuitenkin pelata vain kymmenisen minuuttia, kunnes kotijoukkue teki maalin vapaapotkusta. Guedes spurttasi vauhtiin ja Ramiro Funes Mori kaatoi hänet rangaistusalueen tuntumassa. Pallon taakse asteli Daniel Parejo. Hänen laukauksensa otti ratkaisevan kimmokkeen Villarrealin muurista ja painui vastustamattomasti verkkoon. 2-0. (5-1).

Valencia kulutti viimeiset minuutit kellosta tehokkaasti. Kotijoukkueen harmiksi Francis Coquelin sai vielä viimeisillä hetkillä varoituksen, ja hänen korttitilinsä tuli siten täyteen.

Valencia kohtaa välierissä Arsenalin, joka kaatoi Napolin yhteismaalein 3-0. Toisessa välieräparissa kohtaavat Eintracht Frankfurt ja Chelsea. Välierät pelataan 2. ja 9. toukokuuta. Loppuottelu pelataan 29. toukokuuta Azerbaidžanin pääkaupungissa Bakussa.