Valencia voitti sunnuntai-iltana Betisin Villamarínilla maalein 2-1 ja nousi kahden pisteen päähän Mestarien liigaan oikeuttavasta neljännestä sijasta.

Illan suurin tähti oli ehdottomasti Gonçalo Guedes, joka laukoi kummatkin Valencian maalit boksin ulkopuolelta. Komeat kaukolaukaukset upposivat Betisin maalia vartioineen Pau Lópezin selän taakse.

Guedesista tuli samalla ensimmäinen Valencian pelaaja ainakin 15 vuoteen, joka on tehnyt sarjaottelussa kaksi boksin ulkopuolelta lähtenyttä maalia.

Valencia pelasi viimeisen vartin vajaamiehisenä, kun Rodrigo sai toisen keltaisen kortin ja seurasi viimeiset minuutit pukukopista. Rodrigo ei ole siten Valencian mukana arkikierroksella, kun Atlético isännöi Valenciaa Metropolitanolla.

Rodrigon punainen kortti ei ollut suinkaan ainoa surkea uutinen Valencialle, sillä Denis Cheryshev taittoi ikävästi polvensa ensimmäisellä jaksolla ja joutui jättämään kentän.

Betisin ainoasta osumasta vastasi tuttuun tapaan Giovani lo Celso.

Betisin kannattajat toivoivat yhteen ääneen Villamarínilla potkuja seuran päävalmentajalle Quique Setiénille ottelun aikana.

– Se kuulosti ikävälle. Sellainen ammattimme kuitenkin on, Valencian päävalmentaja Marcelino kommentoi Setiénille kohdistuneita huutoja.