Valencialaislehti Las Provinciasin mukaan useiden Valencian pelaajien koteja on yritetty ryöstää viimeisen viikon aikana.

Suuri osa Valencian pelaajista asuu Torre en Conillin alueella. Lehden mukaan eräs rikollisjengi on saapunut alueelle ja tarkkaillut etenkin Valencian pelaajien asuntoja.

Viime viikon torstaina kolme varasta olivat jäädä kiinni Geoffrey Kondogbian kodin luona. Kondogbia oli seuraamassa Mestallalla Valencian ja Villarrealin välistä Eurooppa-liigan puolivälieräottelua, kun varkaat yrittävät ryöstää keskikenttäpelaajan kodin.

Kondogbian naapuri huomasi varkaat ja soitti alueen vartijoille. Varkaat ehtivät karkuun vain minuutteja ennen vartijoiden saapumista.

Viime viikolla samainen rikollisjengi yritti murtautua Valencian Gabriel Paulistan ja Ezequiel Garayn asuntoihin. Myös Villarrealin Ramiro Funes Morin kotiin yritettiin murtautua samana päivänä.

Alueen vartijat ja poliisit löysivät viereiseltä golfkentältä suuren kirveen ja useita rautaputkia, joilla varkaat yrittivät päästä asuntoihin sisään.