Mestarien liiga jo Valencian ulottuvilla – pisin tappioton putki sitten maailmansodan

© Kuva: Getty Images

La Ligassa pelattiin sunnuntaina iso peli, kun liigan suurimpiin terävimmän kärjen takana kuuluvat Sevilla ja Valencia ottivat mittaa toisistaan. Molemmat ovat alisuorittaneet kauden aikana, eikä tällä hetkellä kumpikaan ole selviytymässä ensi kauden Mestarien liigaan. Edellä ovat edelleen yllättäjät Getafe ja Alavés, mutta sekä Sevillasssa että Valenciassa elätellään toiveita neljän parhaan joukkoon noususta.

Nuo toiveet saivat sunnuntaina uutta puhtia Valencian suunnalla, sillä Lepakot hakivat Andalusiasta 1-0 -vierasvoiton. Ottelun ainoa maali syntyi ensimmäisen puoliajan lisäajalla. Sevillan Ever Banega jyräsi rajusti José Gayan päälle, ja tuomari näytti rangaistuspilkkua. Rankkarin upotti varmasti maaliin Valencian kapteeni Dani Parejo.

Ottelutapahtumia hallitsi tilastojen valossa selkeästi Sevilla, mutta maalit tunnetusti ratkaisevat. Valencia nousi voiton myötä Sevillan kanssa tasapisteisiin, sarjan kuudennelle sijalle. Sevilla jatkaa seitsemäntenä.

Valencian vire on ollut viime kuukausina mainio, sillä se on hävinnyt viimeksi 22. tammikuuta Getafea vastaan (0-1). Sen jälkeen se on pelannut kaikissa kilpailuissa putkeen jo 16 ottelua ilman tappiota (9 voittoa ja 7 tasapeliä). Tappiottomien pelien putki on Valencian pisin sitten vuoden 1942.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää