Mundo Deportivon mukaan Samuel Umtiti jää hyvin todennäköisesti Barcelonaan vähintään syyskauden ajaksi.

Lehden mukaan Umtitin mielipide on vaihtunut, eikä toppari halua enää jättää Barcelonaa, vaikka seura haluaa päästä hänestä eroon keinolla millä hyvänsä.

Barcelona on hyvin pettynyt Umtitiin ja hänen asenteeseensa. Barcelona tiedostaa Umtitin jäävän seuraan, vaikka katalonialaisjätti on tehnyt pitkälti kaiken mahdollisen, jotta toppari vaihtaisi maisemaa.

Umtiti ei halua hyväksyä ainuttakaan saamaansa tarjousta jäädäkseen Barcelonaan. Barcelonan seurajohto on ilmoittanut Umtitille hänen olevan joukkueen kutostoppari alkaneella kaudella. Gerard Piqué, Ronald Araújo, Eric García, Clément Lenglet ja Óscar Mingueza ovat hänen edellään nokkimisjärjestyksessä.

Barcelona tarjosi Umtitille heinäkuussa mahdollisuutta purkaa osapuolten välinen sopimus, jotta toppari voisi siirtyä muualle ilman siirtosummaa, mutta Umtiti ei suostunut siihen pitääkseen kiinni suuresta palkastaan.

Umtitin sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä 2023. Toppari on kärsinyt jo kolmen vuoden ajan jatkuvista polvivaivoista.