Lähteet: Entinen Atléticon ja Barcelonan huippupelaaja kävi käsiksi artistiin ja vaati tulla ammutuksi

© Kuva: Getty Images

Arda Turanin vuosi 2018 on ollut haasteita täynnä.

Tammikuussa Barcelonasta Başakşehiriin kahden ja puolen kauden mittaiselle lainalle siirtynyt Arda ei ole juurikaan pelannut jalkapalloa kuluneen vuoden aikana.

Arda sai nimittäin toukokuussa Sivassporia vastaan pelatussa Turkin pääsarjaottelussa lisäajalla punaisen kortin haukuttuaan, uhkailtuaan ja tönittyään linjatuomaria. Arda sai punaisen kortin päälle myös 16 ottelun pelikiellon tekosistaan.

Kyseisen tapauksen myötä Arda ei ole vielä pelannut otteluakaan tällä kaudella. Turkkilainen saa pelata seuraavan kerran joukkueensa paidassa joulukuun yhdeksäntenä päivänä.

Turkkilaismedioiden mukaan Arda meni eilisiltana yökerhoon juhlimaan vaimonsa kanssa, joka on kahdeksannella kuulla raskaana. Yökerhossa Arda oli yrittänyt vietellä turkkilaisen artistin Berkayn vaimoa Özlem Ada Şahinia. Berkay ei pitänyt Ardan tavoista ja siirsi vaimonsa syrjään puhuakseen jalkapalloilijalle.

Arda päätti kuitenkin lyödä Berkayta naamaan murtaen tämän nenän. Artisti lähti yökerhosta sairaalaan vaimonsa kanssa. Arda oli saapunut turkkilaismedioiden mukaan sairaalaan pistooli mukanaan. Arda oli pahoitellut Ada Şahinille käytöstään ja vaatinut tätä ampumaan hänet siihen paikkaan.

Arda oli ennen Barcelona-siirtoaan yksi La Ligan parhaista hyökkäävistä keskikenttäpelaajista. Arda juhli Atléticossa avainroolissa muun muassa La Ligan, Copan ja Eurooppa-liigan mestaruuksia. Barcelonassa Arda kulutti pitkälti penkkiä muutamaa ajanjaksoa lukuunottamatta.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää