Keskiviikkona pelattiin La Ligassa myöhäisottelu; kello 23 Suomen aikaa startannut Cádiz – Real Madrid. Asiat ratkesivat avausjaksolla vieraitten hyväksi – loppuluvut 0-3 oltiin isketty jo 40 minuutin kohdalla.

Cádiz CF 🇬🇧🇺🇸

@Cadiz_CFEN
These are the eleven men chosen by Álvaro Cervera to try to seize the victory.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
📋✅ Our starting XI 🆚 @Cadiz_CFEN!
#CádizRealMadrid

Ottelun melko heikkotasoisen alkupuolen päätteeksi oltaisiin saatettu nähdä rankkarituomio, kun Jairo Izquierdo veti melkoisen selkeästi Rodrygoa paidasta boksissa.

30. minuutilla Real kuitenkin meni johtoon, nimenomaan rangaistuspotkusta. Iza Carcelén astui Vinicius Jr:n jalalle videokuvan perusteella selkeästi, ansaiten myös kortin. Ottelun avausmaalin ampui täplältä pomminvarmasti Karim Benzema.

Kolmea minuuttia myöhemmin lukemat olivat jo 0-2, tällä kertaa Benzema syöttäjän roolissa. Osansa rankastakin kritiikistä saanut Álvaro Odriozola pääsi puskemaan maalin takatolpalta vapaasti.

Captain Varane

@captainvarane
WHERE IS THE ODRIOZOLA SLANDER NOW MFS?

Cádiz lähti otteluun sinänsä urheasti, ja oli sen alkupäässä jopa tilastollisesti vieraittensa kyydissä. 40. minuuttia ei kuitenkaan ehtinyt täyttyä ennen tilanteen muuttumista muotoon 0-3 – asialla jälleen Benzema. Tällä kertaa ranskalainen oli ensin mukana pitkässä syöttökuviossa, sitten hoiti itsensä täydelliseen asemaan puskemaan pallon sisään.

Squawka

@Squawka
Karim Benzema has now scored 20+ league goals in each of the last three seasons.

18/19: ⚽️21 goals
19/20: ⚽️21 goals
20/21: ⚽️20 goals

Such an underrated player.

Cádizille tarjottiin paikkaa kavennukseen tunnin vaiheilla, kulmapotkutilanteesta pariinkin otteeseen. Parhaan tontin saanut vaihtomies Anthony Lozano painoi puskunsa etukulmasta ohi maalin.

Kun ratkaisut kuitenkin oltiin nähty jo avausjaksolla, täyttyi pöytäkirja toisella puoliskolla lähinnä vaihdoista; kumpikin joukkue teki niitä viisi. Real Madrd -debyyttiinsä juoksi 74. minuutilla 19-vuotias Miguel Gutierrez.

Madrid Zone

@theMadridZone
📍| Miguel Gutierrez replaces Marcelo to make his first team debut. #rmalive

Real nousi voitollaan tasapisteisiin Atlético Madridin kanssa, ja pitää nyt keskinäisten otteluiden perusteella piikkipaikkaa. Atlético on pelannut ottelun vähemmän.