Real Madrid voitti Elchen lauantaina 2-1 La Ligassa.

Elche Club de Fútbol 🌴💯

@elchecf
Nuestro 1⃣1⃣ para enfrentarnos al @realmadrid

#RealMadridElche | #MuchoElche💚

Avausjaksolla ei maalintekoyrityksillä juhlittu. Madrid piti huolen pallonhallinnasta, mutta paikkoja se ei saanut luotua millään.

Reilun puolen tunnin kohdalla nähtiin ensimmäisen puolikkaan paras tontti, kun Madrid pääsi hyökkäämään Elchen kulmapotkun jälkeen vauhdilla vastaan. Federivo Valverde pelasi vauhtiin Viníciuksen, joka tarjoili takaviistoon Karim Benzemalle, mutta ranskalaiskärjen viimeistely-yritys jäi todella ponnettomaksi.

Madrid hallitsi toisen jakson alkua mielin määrin, mutta vajaan tunnin kohdalla rupesi tapahtumaan toisessa päädyssä. Ensin Thibaut Courtois’n oli venyttävä huipputorjuntaan ja sitten Elche vaati itselleen pilkkua, mutta tuomaristo näki väitettyä rikettä ennen paitsion.

Vain hetkeä myöhemmin Elche siirtyi johtoon, kun Dani Calvo puski pallon kulmapotkusta voimalla sisään. 0-1.

Peliä jatkettiin kymmenisen minuuttia, kunnes Madrid tuli tasoihin. Toni Kroos pelasi kulman lyhyenä Luka Modrićille, jonka keskityksestä Benzema puski pelivälineen verkkoon. 1-1.

Sama kaveri oli asialla voittomaalissa, joka tuli 91. minuutilla. Benzema käytti pallon Rodrygolla ja laukoi hallitun kudin takanurkkaan. 2-1.

Real Madrid nousi tuloksen myötä toiseksi ja Elche jatkaa 17:nä ennen kierroksen muita pelejä.