Atlético ja Celta päätyivät maanantai-iltana 2-2 -tasapeliin La Ligassa. Tasapeli katkaisi Atléticon kahdeksan ottelun mittaisen voittoputken La Ligassa.

Atléticon piste-ero Barcelonaan ja Real Madridiin kaventui tasapelin myötä kahdeksaan pisteeseen. Atlético on pelannut yhden ottelun kaksikkoa vähemmän.

Luis Suárez iski tuttuun tapaan kummatkin Atléticon maalit. Suárez on tehnyt tällä kaudella 17 sarjaottelussa komeat 16 maalia, eli nousi viime kauden maalisaldoonsa. Viime kaudella Suárez teki 28 sarjaottelussa 16 maalia.

Celta nappasi johtoaseman haltuunsa jo 13. minuutilla. Santi Mina puski Celtan johtoon lähietäisyydeltä.

Atlético nousi tasoihin avausjakson lopussa. Marcos Llorente lähetti keskityksen boksiin ja Suárez siirsi isännät tasoihin. Kyseessä oli Atléticon avausjakson ainoa maalipaikka.

Ilman koronatartunnan saaneita Moussa Dembéléä, João Félixiä, Mario Hermosoa, Thomas Lemaria ja Héctor Herreraa otteluun joutunut Atlético siirtyi toisen jakson alussa johtoon. Renan Lodi lähetti keskityksen boksiin ja Suárez pääsi vapaasti siirtämään pallon ohi Celta-vahti Rubén Blancon.

Atlético oli Celtan niskan päällä toisella jaksolla, mutta Celta kampesi itsensä tasoihin lisäajalla. Facundo Ferreyra iski Celtan tasoitusmaalin maalin edestä ja vigolaisseura sai pisteen mukaan kotimatkalleen.