Barcelona pelasi lauantaina ensimmäisen ottelunsa sitten elokuun puolivälin, kun Bayern München tyrmäsi joukkueen Mestarien liigan välierissä lukemin 8-2.

Lähtöhuhujen keskellä ollut kapteeni Lionel Messi nähtiin joukkueen avauskokoonpanossa, kun se kukisti harjoitusottelussa Gimnasticin lukemin 3-1.

FC Barcelona

@FCBarcelona
The first XI of the 2020/21 preseason! #BarçaNastic

#Culers, your Barça XI for the second half! #BarçaNastic

Barca vaihtoi puoliajalla kaikki pelaajansa, joten Messi nähtiin viheriöllä yhden jakson verran. Maalinteossa hän ei kuitenkaan onnistunut. Joukkueen maaleista vastasivat Ousmane Dembele, sekä rangaistuspotkuista Antoine Griezmann ja Bayern-lainalta palannut Philippe Coutinho.

Uusi La Ligan kausi polkaistiin käyntiin lauantaina. Eibar ja Celta Vigo pelasivat maalittoman tasapelin, ja Granada kukisti Athletic Bilbaon kotikentällään lukemin 2-0. Cadiz ja Osasuna kohtaavat vielä myöhäisillan ottelussa.