Kuluvaksi kaudeksi La Ligaan noussut Mallorca järjesti lauantain suurimman yllätyksen voitettuaan Real Madridin kotistadionillaan Son Moixilla maalein 1-0.

Kyseessä oli Real Madridin kauden ensimmäinen tappio.

Real Madrid lähti kierrokselle sarjakärjessä, mutta tipahti tappion myötä toiseksi. Barcelona nousi Eibar-voittonsa ansiosta sarjakärkeen pisteen Real Madridia edelle. Atlético sai Real Madridia pisteen kiinni pelattuaan 1-1 -tasapelin Valencian kanssa.

Kamppailun ainoa maali nähtiin jo seitsemännellä minuutilla. Pirteän ottelun pelannut Lago Júnior laukoi Mallorcan johtoon boksin kulmalta. Tarkka laukaus ohitti voimattoman Thibaut Courtois’n.

Hetkeä myöhemmin Mallorca teki jo toisen maalin, mutta osuma hylättiin lopulta paitsiona.

Real Madrid pelasi viimeisen vartin vajaamiehisenä, sillä Álvaro Odriozola sai kaksi keltaista korttia muutaman minuutin sisällä.

Mallorca nousi voittonsa ansiosta sarjataulukossa putoamisviivan paremmalle puolelle.