Real Madrid voitti lauantaina Granadan Bernabéulla La Ligan kärkikamppailussa lopulta maalein 4-2.

Real Madrid pitää siten kärkipaikan itsellään. Loistavasti kauden aloittanut Granada pysyy toistaiseksi toisella sijalla.

Avausjakso oli Real Madridin näytöstä. Karim Benzema vei Real Madridin johtoon jo kahden minuutin jälkeen Gareth Balen loistavasta syötöstä. Bale syötti ulkosyrjällään maalin edustalla odottaneelle Benzemalle, jolla oli helppo työ viimeistellä ottelu avausmaali.

Eden Hazard teki Real Madrid -uransa ensimmäisen osuman juuri ennen taukoa. Belgialainen pääsi nostamaan pallon ohi Granadan maalia vartioineen Rui Silvan vieraiden topparien välistä.

Kentälle avausjakson puolivälissä loukkaantuneen Toni Kroosin tilalle saapunut Luka Modric vastasi Real Madridin kolmannesta maalista tunnin kohdalla. Modricin upea laukaus upposi Silvan selän taakse ylänurkkaan, ja isännät olivat matkalla komeaan voittoon.

Granada ei kuitenkaan luovuttanut ja taisteli lopulta itsensä maalin päähän. Darwin Machís teki Granadan ensimmäisen pilkulta ja hetkeä myöhemmin Domingos Duarte vastasi vieraiden toisesta päästyään siirtämään pallon maaliin maalin edustalta.

Hetki ennen ottelun päätöstä kentälle vaihdettu James Rodríguez vastasi ottelun viimeisestä maalista nopean vastahyökkäyksen jäljiltä.