Atlético ja Valencia päätyivät 1-1 -tasapeliin lauantaina La Ligan yhdeksännellä kierroksella Metropolitanolla.

Kyseessä oli Atléticolle kolmas peräkkäinen tasapeli La Ligassa. Atlético on tehnyt yhdeksässä pelaamassaan sarjaottelussa yhteensä kahdeksan maalia. Maalinteko-ongelmat jatkuivat alkukauden tapaan myös lauantaina.

Atlético pelasi pirteän avausjakson ja oli huomattavasti Valenciaa parempi.

Atlético loi maalipaikkoja, laukoi ahkerasti ja nappasi johtoaseman itselleen kymmenisen minuuttia ennen taukoa. Pallo osui boksin rajalla Denis Tšeryševin käteen ja tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku. Diego Costa vei La Liga -kauden toisella maalillaan Atléticon johtoon.

Toisella jaksolla Valencia pääsi peliin mukaan Atléticon passivoiduttua. Atlético pelasi viimeiset kymmenen minuuttia vajaamiehisenä João Félixin loukkaannuttua. Félix taittoi nilkkansa ja joutui jättämään kentän. Valencia iski ottelun tasoihin välittömästi sen jälkeen Dani Parejon upeasta vapaapotkusta. Osuma oli Parejon uran kymmenes vapaapotkumaali.

Lisäajalla Valencian Kangin Lee sai suoran punaisen kortin taklattuaan Atléticon Santiago Ariasia pohkeeseen.