La Ligan kuntopuntarin kärkisijoilla taivaltavat Sevilla ja Espanyol ottivat toisistaan mittaa Pizjuanilla. Vauhdikkaassa ja tasaisessa ottelussa luotiin tilanteita runsaasti molempiin päihin, ja maaleja nähtiin kaikkiaan kolme.

Ottelun avausmaalin viimeisteli 38. minuutilla kuumavireinen Espanyol-hyökkääjä Borja Iglesias, joka sysäsi pallon verkkoon muutaman metrin etäisyydeltä. Sergio García oli jakanut pallon pystyyn Sergi Darderille, joka syötti vasemmalta maalin edustalle rynnineelle Iglesiasille.

Maali oli 25-vuotiaalle liigatulokkaalle jo sarjakauden seitsemäs. Hänestä tuli samalla ensimmäinen Espanyolin pelaaja 14 vuoteen, joka on tehnyt maalin neljässä ottelussa peräkkäin.

4 - Borja Iglesias is the first Espanyol player to score in four consecutive games in @LaLigaEN (five goals) since Raul Tamudo in March 2004 (six games). Panda.

Kotijoukkue Sevillan parhaista paikoista avausjaksolla vastasi portugalilainen André Silva. Silva hiipi usein hyviin paikkoihin, mutta kokenut Diego López teki aikeet tyhjiksi. Jo ensiminuuteilla maalia oli hätyytellyt Quincy Promes, mutta hollantilaisen pusku kolahti Espanyol-maalin ylähirteen.

Sevilla esitti ottelussa erittäin kovia otteita, ja joku triosta Franco Vazquez, Pablo Sarabia ja Gabriel Mercado olisi saattanut toisen tuomarin komennossa lentää suihkuunkin. Vazquez ja Mercado selvisivät kuitenkin keltaisella ja Sarabia jopa kokonaan ilman varoitusta.

Kun peliä oli pelattu 70 minuuttia, nousi Sevilla tasoihin. Mercado hiipi Esteban Graneron selän takaa aivan vapaaksi kulmapotkussa ja siirsi pallon metristä maaliin.

Pian tasoituksen jälkeen Espanyol-pelaajat vaanivat rangaistuspotkua Mercadon kaadettua Sergio Garcían, mutta tuomari ei pilkkuun heltynyt.

Ottelun lopun jo lähestyessä Ever Banega vapautti vaihdossa aloittaneen Wissam Ben Yedderin maalintekoon, mutta ranskalaisen pommi pamahti Diego Lópezin käsien kautta vain ylärimaan. Sama yhteys toimi kuitenkin uudestaan vain kaksi minuuttia myöhemmin, ja nyt Ben Yedder oli vielä tarkempi. Chippi osui vastaantulleen Lopézin olkapäähän, ja meni siitä verkkoon.

Sevilla nousi 2-1 -voiton myötä sarjan kakkoseksi pisteen Barcelonaa vähemmän keränneenä. Espanyol jatkaa sijalla viisi.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki 10 ottelua maksutta. Lue lisää täältä.