Atlético Madridin laitapuolustaja Kieran Trippier etsii taloa Manchesteristä, kertovat The Mirror ja The Athletic.

Mirrorin mukaan Trippier, 30, on kertonut kavereilleen Englannin maajoukkueessa, että hän on halukas jättämään Atléticon ja palaamaan Valioliigaan tänä kesänä.

Trippier siirtyi Tottenhamista Atléticoon kesällä 2019 ja pelasi avainroolissa, kun madridilaiset voittivat La Ligan tällä kaudella. Jos Trippier vaihtaa maisemaa, Atlético joutunee etsimään hänelle korvaajan siirtomarkkinoilta.

Athletic kertoo, että Manchester Unitedin jalkapallopuolen neuvottelujohtaja Matt Judge on aloittanut Atléticon kanssa keskustelut Trippierin paluusta Englantiin.

United oli lähellä napata Trippierin jo viime talvena, mutta tuolloin siirto kaatui loppumetreillä puolustajan saatua kymmenen viikon pelikiellon vedonlyöntirikkomuksista.

Trippierin ja Atléticon välistä sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta madridilaisseura on tiettävästi valmis luopumaan hänestä sopivaa summaa vastaan.

Englannin EM-kisajoukkueeseen nimetty Trippier on syntynyt Suur-Manchesterin alueella sijaitsevassa Buryssä, ja hän edusti nuorempana Unitedin paikallisvastustajaa Manchester Cityä.