Vuosi vaihtui, ja siirtoikkuna aukesi. Real Madridin kapteeni Sergio Ramos pelaa suurella todennäköisyydellä tämän kauden loppuun Los Blancosissa, mutta ensi kaudesta ei ole vielä mitään takeita. Ramosin nykyinen sopimus päättyy kesällä, joten hän saa jo neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa ilman Real Madridin suostumusta.

Copen toimittajan Manolo Laman mukaan Ramos ja seuran puheenjohtaja Florentino Pérez ovat käyneet toistaiseksi vasta epämuodollisia keskusteluja jatkosta. 34-vuotias Ramos toivoisi seuralta kahden vuoden jatkopahvia, mutta toistaiseksi hän ei ole saanut vielä minkäänlaista sopimustarjousta.

Niinpä Real Madridissa valmistaudutaankin jo henkisesti vaihtoehtoon, että Ramos vaihtaisi ensi kaudeksi maisemaa 16 Madrid-kauden jälkeen. Aiemmin huhuissa seuraan on liitetty vahvasti Bayern Münchenin David Alaba, joka olisi saatavilla siirtokorvauksetta itävaltalaisen sopimuksen niin ikään päättyessä. Nyt Manolo Lama kuitenkin nostaa spekulaatioihin toisenkin nimen, Villarrealin maajoukkuetoppari Pau Torresin.

Tiempo de Juego

@tjcope
💥 Informa @lamacope

💰 El Madrid la próxima temporada intentará fichar a Pau Torres (cláusula 50M €)

❌ El Madrid no ha hecho todavía ninguna oferta a Ramos

🗣️ Solo ha habido conversaciones informales entre Florentino y Ramos

📍 Quiere seguir y cree que se ha ganado 2 años

Tammikuussa 24 vuotta täyttävä Torres on pelannut tällä kaudella kaikki Villarrealin 17 sarjaottelua alusta loppuun asti, ja on tehnyt peleissä kaksi maalia. Tänä vuonna hänestä on tullut yhtäkkiä Espanjan A-maajoukkueen vakiopelaaja. 191-senttinen Torres on pelannut yhteensä seitsemän maaottelua, mutta niistä kuusi oli tämän vuoden Nations League -otteluita. Torres pelasi kaikki kuusi peliä kokonaan.

Pau Torresin sopimuksen ulosostopykälä on 50 miljoonaa euroa, mutta Real Madrid toivoo voivansa tinkiä siirtosumman tästä puoleen. Mitään takeita toiveen toteutumisesta ei kuitenkaan ole, sillä Torres on Villarrealille erittäin tärkeä pelaaja. Hänen nykyinen sopimuksensa on voimassa vuoteen 2024.

Se, että Ramosin jatkosopimuskeskustelut eivät edisty, johtuu pitkälti koronapandemian aiheuttamasta talouskriisistä. Real Madrid ei aio tarjota yhdellekään pelaajalle palkankorotusta, vaan pyrkimys on päinvastoin laskea palkkoja. Myös Lucas Vázquezin ja Luka Modricin uumoiltuihin jatkosopimuksiin sisältyy palkanalennus. Molempien sopimus on Ramosin tavoin katkolla kesällä.