Kun Atlético Madrid myi siirtoikkunan viimeisenä päivänä 5. lokakuuta Thomas Parteyn Arsenaliin, sai se toiseen suuntaan loppukauden mittaisella lainasopimuksella uruguaylaisen keskikenttäpelaajan Lucas Torreiran. Nyt italialainen Tuttomercatoweb arvelee, että 24-vuotiaan Torreiran lainasopimus saatetaan kuitenkin purkaa etuajassa, jo kauden puolenvälissä.

Torreira oli Atléticon avauskokoonpanossa kahdessa ensimmäisessä La Liga -ottelussaan, ja pelasi ensimmäisessä näistä jopa täydet minuutit. Sen jälkeen rooli on jäänyt pieneksi. Ensin Saúl Ñiguezin palaaminen pelikuntoon sairaslistalta verotti minuutteja, ja sen jälkeen jäi kokonaan väliin kolme ottelua maaottelutauolla saadun koronavirustartunnan vuoksi.

Atléticon avauksessa Torreira on pelannut viimeksi 24. lokakuuta. Syksyn Mestarien liiga -otteluissa hän pelasi yhteensä vain vaivaiset 32 minuuttia, ja viimeisissä kuudessa La Liga -ottelussakin minuutteja on tullut vain 46.

[readmore from=Torreira-Lucas]

Tuttomercatowebin mukaan Diego Simeone on jo antanut hyväksyntänsä sille, että Torreiran lainasopimus purettaisiin jo tammikuussa. Hän siis palaisi tuolloin Arsenaliin mahdollisesti uuden seuran etsimistä varten, ja jatkaisi matkaansa eteenpäin jo tammikuussa.

Italialaislehti mainitsee mahdollisena uutena osoitteena Serie A -seura Torinon, joka on tavoitellut Torreiraa jo pidempään. Saapasmaassa on lähteen mukaan uruguaylaista kohtaan muitakin kiinnostuneita seuroja.

Lähde: AS