Saksan A-maajoukkueen maalivahtitilanne puhuttaa.

Monen tahon mielestä Barcelonan Marc-André ter Stegen on jo noussut Bayern Münchenin Manuel Neueria paremmaksi. Siitä huolimatta Neuer on edelleen tukevasti Saksan maajoukkueen ykkösvahti ja ter Stegen istuu penkillä.

Ter Stegen avasi hieman sanaista arkkuaan syyskuun maajoukkuetauon yhteydessä.

– Tietysti se [penkillä istuminen] ajaa minut hulluksi, ter Stegen sanoi (lue koko lausunto tästä).

Ter Stegenin esittämä kritiikki ei jäänyt Neuerilta huomaamatta. Nyt Bayern-vahti kommentoi asiaa Skylle.

– Olen joukkuepelaaja ja haluan aina joukkueen parasta. En tiedä, onko tuollainen [kritiikki] hyväksi joukkueellemme, etenkään tällä meidän pelipaikallamme, Neuer sanoi.

Neuerin mukaan ter Stegen ei avautunut asiasta joukkueelle syyskuun maajoukkueleirillä. Neuer sanoi ymmärtävänsä, että penkillä istuvat eivät ole tyytyväisiä tilanteeseensa, mutta että ter Stegen on kuitenkin paremmassa asemassa kuin pari muuta kovaa saksalaisvahtia. Arsenalin Bernd Lenolla ja Eintracht Frankfurtin Kevin Trappilla ei ole oikeastaan mitään mahdollisuuksia päästä pelaamaan.

– Meillä on monia todella hyviä maalivahteja. Tämä nyt käyty keskustelu ei ole kovin reilua Bernd Lenoa ja Kevin Trappia kohtaan. Tärkeintä on joukkueen menestyminen, ja meidän [maalivahtien] on tuettava toinen toisiamme.

– Se on se, mitä haluan sanoa. En halua kommentoida tätä sen enempää. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän [ter Stegen] antaa tuollaisia lausuntoja.