Barcelonan ykkösveskari Marc-André ter Stegen on ylistänyt Manchester Unitedin David De Geaa yhdeksi maailman parhaista maalivahdeista.

Ter Stegen ja De Gea kohtaavat toisensa tiistai-illan huippuottelussa, kun Barcelona pyrkii yltämään kilpailun välieriin voitettuaan ensimmäisen osaottelun 1-0-lukemin Old Traffordilla viime viikolla.

De Gea oli jälleen vakuuttava Unitedin tappiosta huolimatta. Ter Stegen puolestaan sai ottaa rennommin, kun manchesterilaiset epäonnistuivat testaamaan saksalaisvahtia koko ottelun aikana.

[readmore from=Barcelona]

Ter Stegen, joka on pitänyt neljä nollapeliä viimeisessä viidessä Barça-ottelussaan, uskoo De Gean nousevan taas esille kun joukkueet kohtaavat tiistaina Camp Noulla.

– Hän on yksi maailman parhaista tällä hetkellä, ter Stegen kertoi lehdistötilaisuudessa United-ottelun alla.

– Hänellä on hyvä kausi alla ja hän on ollut todella hyvä jo monen vuoden ajan, mikä on tärkeää menestyksen kannalta. Mielestäni hän on yksi Manchester Unitedin tärkeimpiä pelaajia.

– On aina ilo pelata hänen kaltaista pelaajaa vastaan. Kun kilpailet korkeimmalla mahdollisella tasolla tämä on se mitä haluat. Huominen (tiistai) tulee olemaan hankalaa sekä hänelle että minulle.

– Uskon että meillä on samat tavoitteet, ensinnäkin nollapelin pitäminen, mutta me aiomme tehdä heidän maalinteosta hankalaa.