Atlético pelaa tiistaina ensimmäisen ottelunsa kahteen ja puoleen viikkoon, kun se isännöi Liverpoolia Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella.

Liverpool johtaa lohkoa voitettuaan kaksi ensimmäistä otteluaan. Atlético on lohkokakkonen. AC Milan ja Porto iskevät yhteen lohkon toisessa ottelussa.

Luis Suárez vieraili La Ligan järjestämässä All-Star Gaming Challenge -tilaisuudessa. 34-vuotias hyökkääjä otti kantaa muun muassa Antoine Griezmannin tilanteeseen. Suárezin mukaan Griezmann on jo täysin sopeutunut Atléticoon.

– Kaikki tiedämme, kuinka laadukas pelaaja Griezmann on. Griezmann pelaa loistavalla tasolla, kun hänen itseluottamus on kunnossa. Griezmann tuntee seuran ja joukkuetoverit, joten hän ei tarvitse aikaa sopeutumiseen, vaan hänen on päästävä sisään joukkueeseen, kuten kaikkien uusien pelaajien. Griezmann on kuitenkin täysin sopeutunut Atléticoon, Suárez tiesi.

Tällä kaudella kymmenessä ottelussa viisi maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Suárez kertoi myös mielipiteensä João Félixistä. Suárezin mukaan Félix nousee lopullisesti esiin tällä kaudella.

– Félix ratkaisee otteluita hyökkäyskolmanneksella. Olen kateellinen hänelle siitä, miten hyvin hän osaa harhauttaa vastustajia. Se on hänelle niin helppoa. Edes joukkuetoverit ei tiedä, mitä hän tekee seuraavaksi pallon kanssa. Luonnollisesti Joãolla on asioita, joita hänen on parannettava, kuten maalinteko, mutta toisaalta hänellä on ikäisekseen hyvin laadukas laukaus. Olen täysin vakuuttunut siitä, että tämä kausi on Joãon.

Lähde: AS