Atlético Madrid on jo maksanut Barcelonalle seitsemän miljoonaa euroa Luis Suárezista, ja rahaa saattaa samaan suuntaan liikkua uruguaylaiseen liittyen vielä neljä miljoonaa lisää, kertoo AS.

Ottaen huomioon, että kyseessä on tämän hetken La Ligan maalipörssin kärki, ovat mainitut summat jopa koomisen pieniä. Rahaa ei kuitenkaan ollut alkuperäisten tietojen mukaan tarkoitus liikutella lainkaan.

Suárez ei halunnut, että hänet myydään seurojen välillä, eikä näin virallisesti tapahtunutkaan. 34-vuotias vaihtoi maisemaa ”vapain paperein”.

Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että viisi miljoonaa euroa vaihtoi omistajaa jo pelkkänä siirtokorvauksena. Kaksi miljoonaa tämän päälle lankesi maksettavaksi, kun Suárez sai täyteen 20 ottlelua Atlético-paidassa.

Barcelona tulee saamaan vielä neljän miljoonan suuruisen lisäkorvauksen, mikäli Suárez selviää Atléticon kanssa Mestarien liigan puolivälierävaiheeseen kahden kauden sisällä. Joukkue on jo selvinnyt kilpailun tällä kaudella 16 parhaan joukkoon, ja kohtaa pudotuspeleissä Chelsean.