Luis Suárez palasi vanhoihin tapoihinsa tiistai-illan Mestarien liiga -ottelussa Chelseaa vastaan.

Suárez teki pitkin ottelua hieman kyseenalaisia temppuja, joista halpamaisin nähtiin Antonio Rüdigeriä vastaan. Kaksikko kamppaili päätyrajalla, kun Suárez nappasi kiinni Chelsea-topparin polvitaipeesta ja ilmeisesti nipisti tätä.

Rüdiger kimpaantui Suárezin tempusta ja huusi tälle päin naamaa, mutta tuomaristo ei sen kummemmin puuttunut tilanteeseen.

– Kun lapsi siirtyy puremisesta nipistelyyn, tilanne on on ihan hyvä, entinen Chelsea-pelaaja Joe Cole vitsaili BT Sportin lähetyksessä.

Rio Ferdinand huomautti samassa lähetyksessä, että Suárez tekee asioita, joita tuomariston on hyvin vaikeaa havaita.

– Hän on sellainen söpöliini. Tuomari ei voi ikinä nähdä tuollaista temppua. Tuomari katsoo pelaajien kasvoja, kun todellinen rike tapahtuu jossain tuolla alhaalla. Tuo on katupeleistä opittua, Ferdinand sanoi.

Samassa ottelussa Suárez myös muun muassa potkaisi taaksepäin kohti César Azpilicuetaa ja yritti hakea sillä tavalla kontaktia Chelsea-pelaajan kanssa.

Parhaiten Suárezin tempuista muistetaan puremiskohut. Uruguaylainen sai seitsemän ottelun pelikiellon purtuaan Otman Bakkalia vuonna 2010. Kolme vuotta myöhemmin pelikieltoa tuli kymmenen peliä, kun Suárezin hampaisiin joutui Branislav Ivanovic. MM-kisoissa 2014 Suárez puri Giorgio Chielliniä ja sai peräti neljän kuukauden pelikiellon.