Vaikka Lionel Messi toivoikin Barcelonalta, että hyvä ystävä ja tutkapari Luis Suárez jäisi vielä ensi kaudeksi seuraan, viittaavat kaikki merkit edelleen siihen, että uruguaylainen pukeutuu ensi kaudella uuteen peliasuun. Italialaisen Tuttosportin mukaan valinta näyttäisi kohdistuvan Serie A:n mahtiseura Juventukseen.

Lehti kertoo, että Juventuksen seurajohdon edustajat ovat tehneet kaikkensa vakuuttaakseen 33-vuotiaan maalitykin siirrosta. Suostuttelut ovat johtaneet tulokseen, sillä ”El Pistoleron” mielestä Juventus alkaa vaikuttaa oikealta uudelta osoitteelta.

Mutkiakin matkassa vielä on. Suárez ei ole vielä päässyt Barcelonan kanssa sopuun sopimuksensa purkamisesta, joskin Italiassa uskotaan sovun olevan jo lähellä. Suurin ongelma on kuitenkin Suárezin kansallistaminen, sillä hänen täytyy vielä läpäistä italian kielen koe. Byrokratian kanssa on vielä selviteltävää.

[readmore from=Suarez-Luis]

Suárez on kuitenkin mieltynyt ja yllättynyt Juventuksen huomion ja kiinnostuksen osoituksista. Erityisesti urheilujohtaja Pavel Nedvedin aktiivinen yhteydenpito on ollut mieleen.

Juventus etsii uutta hyökkääjää Gonzalo Higuaínin poistuttua vahvuudesta. Mikäli Luis Suárezin hankinta ei onnistukaan, on B-vaihtoehtoina väläytelty ainakin Álvaro Morataa ja Edin Dzekoa.

Lähde: AS