Luis Suárezin lähtö Barcelonasta on nyt hyvin lähellä.

RAC1 kertoo, että osapuolet ovat päässet yhteisymmärrykseen sopimuksen purkamisesta. RAC1:n mukaan Barcelona suostuu maksamaan Suárezille osan tämän jäljellä olevan sopimusjakson palkasta. Suárez on puolestaan suostuvainen lähtemään seurasta, ja nyt hän pääsee siirtymään vapaana agenttina. Asian vahvisti myöhemmin omalta osaltaan myös Sport.

Palkkatiedot eivät ole julkisia, mutta joidenkin tietojen mukaan Suárez olisi tienannut Barcelonassa tästä kaudesta noin 23 miljoonaa euroa. Tässä vaiheessa ei tiedetä, kuinka suuren osan summasta Barca on nyt suostunut Suárezille maksamaan.

FC Barcelonaa seuraava toimittaja Marcal Llorente kertoo lisäksi, että Suárez olisi siirtymässä Atlético Madridiin, josta taas Álvaro Morata olisi lähdössä Suárezin tieltä lainalle Juventukseen. Aiemmin Suárez yhdistettiin vahvasti Juveen, mutta se siirto on sittemmin kuopattu. Mundo Deportivo on jo ehtinyt uutisoida, että Suárezin ja Atléticon välillä siirrosta olisi jo sovittu.

Barcelonassa kokoonpanon suursiivous on vahvasti käynnissä. Ivan Rakitic myytiin jo Sevillaan, nyt Suárez on lähdössä ja lisäksi Arturo Vidalin Internazionale-siirrolle odotetaan vahvistusta aivan näinä hetkinä. Nélson Semedo taas on siirtymässä Valioliigan Wolverhamptoniin.

Mikäli kaikki mainitut kaupat toteutuvat, Barcelonassa voidaan alkaa puhua uusista hankinnoista. Huhuissa ovat esiintyneet etenkin nimet Eric García, Sergiño Dest, Max Aarons ja Memphis Depay.