Marcan mukaan Luis Suárez matkusti torstaina Italiaan suorittamaan testin, jonka läpäistessään kärki saa Italian kansalaisuuden.

33-vuotiasta Suárezia on yhdistetty siirtohuhuissa vahvasti etenkin Juventukseen.

Suárez ja Juventus ovat tiettävästi jo päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, mutta Suárezin on saatava Italian kansalaisuus voidakseen siirtyä seuraan.

Suárezin Juventus-siirto ei kuitenkaan varmistu, vaikka kärki läpäisisikin torstaisen testin. Suárezin on nimittäin päästävä sen lisäksi vielä yhteisymmärrykseen Barcelonan kanssa sopimuksensa purkamisesta ennen kuin siirto Juventukseen voidaan virallistaa.

Suárez haluaa tiettävästi Barcelonalta alkavan kauden palkan, vaikka sopimus purettaisiin. Barcelona ei sen sijaan suostu maksamaan alkavan kauden palkkaa pelaajalle, jonka tavoite on poistua seurasta muihin maisemiin.

Uruguaylaishyökkääjä käy torstaina suorittamassa joka tapauksessa tarvittavan testin Perugiassa saadakseen Italian kansalaisuuden itselleen. Jos Suárez ja Barcelona pääsevät yhteisymmärrykseen sopimuksen purkamisesta, on Suárez siinä tapauksessa kansalaisuuden myötä vapaa siirtymään Juventukseen.

Suárez osallistui torstai-aamuna Barcelonan harjoituksiin, jonka jälkeen matkusti yksityiskoneella Italiaan. Suárezin on määrä palata Barcelonaan vielä torstai-illan aikana.