ESPN:n mukaan MLS-seura Inter Miami teki Luis Suárezille tarjouksen, joka olisi tehnyt kärjestä sarjan historian parhaiten palkatun pelaajan.

Inter Miami tarjosi 33-vuotiaalle Suáresille nelivuotista sopimusta ja olisi maksanut vuosittain Suárezille noin kahdeksan miljoonan euron nettopalkan.

Suárez kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta, sillä haluaa jatkaa uraansa eurooppalaisessa huippuseurassa, mutta on kiinnostunut pelaamaan MLS:ssä tulevaisuudessa.

Suárezin mielestä nyt ei ollut oikea aika jättää Eurooppaa ja siirtyä Pohjois-Amerikkaan. Inter Miami sai kuulla Suárezin päätöksestä ja hankki hyökkäykseensä Gonzalo Higuaínin.

Tunnettu siirtoihin erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano kertoi Atléticon olevan Suárezin kintereillä, jos kärki pääsee lähtemään Barcelonasta ilmaiseksi. Atléticon päävalmentaja Diego Simeone haluaa Suárezin seuraan.

Barcelonan seura- ja valmennusjohto ovat ilmoittaneet Suárezille, ettei kärjelle ole käyttöä. Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman totesi hiljattain, että jos Suárez ei saa siirtoa muualle, kuuluu hän muiden tapaan Barcelonan edustusjoukkueeseen tällä kaudella.